Гювеч с бонфиле, гъби и топено сирене
Свинско с бяло вино в гювеч
Клилца с гъби в гювеч
Заешко в гювеч
Телешко в глинен гювеч
Бърз гювеч със шунка
Пилешки гювеч рецепта
Пилешки гювеч с патладжани и картофи
Гювеч с пилешки бутчета и прясно целе
Постен зеленчуков гювеч
Постен зеленчуков гювеч
10 чушки пиперки
3 патладжана
5-6 домата
6-7 скилидки чесън
2 глави лук
сол
олио
магданоз
Чушките с е изпичат и обелват, махат им се дръжките. Патладжаните се нарязват на филийки, посоляват се и леко се изпържват. В олиото, в което са се пържили патладжаните се запържва ситно нарязнияt лук, към него се прибавят настърганите домати, посоляват се. Варят се 20 минути. В глинен гювеч се редуват ред чушки, доматен сос, ред патладжани... Между редовете се слагат скилидките чесън и магданоз. Пече се във фурна до готовност.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари