29 Ноември 2011
163496
За да не се разкъсат рибите при пърженето
Пържената риба е особено вкусна
Как да се отстрани силната миризма на рибата
Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
Преди да пържите риба
Как парчетата риба да не се деформират
Потопeте рибата първо в прясно мляко
Пържете рибата в силно сгорещена мазнина
Поръсете изпържената пъстърва с бадеми
Преди да пържите риба
Преди да пържите риба , я оставете да престои 30 минути в подкиселена с оцет вода. Така при пърженето няма да се разпада.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари