29 Ноември 2011
163542
За да не се разкъсат рибите при пърженето
Пържената риба е особено вкусна
Как да се отстрани силната миризма на рибата
Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
Преди да пържите риба
Как парчетата риба да не се деформират
Потопeте рибата първо в прясно мляко
Пържете рибата в силно сгорещена мазнина
Поръсете изпържената пъстърва с бадеми
Пържената риба е особено вкусна
Пържената риба е особено вкусна , когато преди пърженето се потопи в прясно мляко, след това в брашно, и тогава се пържи в силно сгорещено олио. За да отстраните пръскането при пърженето на рибата, похлупете тигана с гевгир (цедка).
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари