29 Ноември 2011
163479
За да не се разкъсат рибите при пърженето
Пържената риба е особено вкусна
Как да се отстрани силната миризма на рибата
Много вкусна става пържената риба в прясно мляко
Преди да пържите риба
Как парчетата риба да не се деформират
Потопeте рибата първо в прясно мляко
Пържете рибата в силно сгорещена мазнина
Поръсете изпържената пъстърва с бадеми
Потопeте рибата първо в прясно мляко
Много вкусна става пържената риба , ако я потопите първо в прясно мляко и я оставите да престои 30 минути. След което я подсушите с кухненско руло и я оваляте брашно и чак тогава да я изпържите в тиган със силно сгорещено олио.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари