Рецепти за хляб в хлебопекарна

вход през zajenata.bg
425641

Пухкав домашен хляб

3с.л олио
 200мл кис мляко , в мерителната чашка си го отмервам
 100мл вода
 1 яйце
 1ч.л сол
 3-4ч.л захар
 550гр брашно
 1,1/2ч.л мая
 Яйцето си го разбърквам с кис мляко преди да го сложа
и млякото и водата да не са студени! 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft