18 Ноември 2012
426142
Пълнозърнест хляб с мед и канела в хлебопекарна
Пълнозърнест хляб в хлебопекарна
Бял хляб в хлебопекарна
Лесна рецепта за хляб в хлебопекарна
Обикновен хляб в хлебопекарна
Царевичен хляб със сметана в хлебопекарна
Хляб с моркови в машина за хляб
Пухкав домашен хляб
Обикновен хляб в хлебопекарна
брашно - 0,520 кг
захар - 2 мерителни малки лъжички на машината/брой ги 2 чаени/
сол - 2 мерителни лъжички
олио - 1 супена лъжица
мая/свежа/ - 10 грама/четвърт кубче, то е 40/42 грама/
вода/хладка/ - 300 мл/л
Разтеглям брашното, слагам сол, захар и замразената четвъртинка мая вътре, но да не се опират.
След около час слагам в контейнера олиото и водата, отгоре брашното и завъртам машината.
Това го пека на програма за нормален хляб, 750 грама.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари