23 Юли 2012
292658
Миш-маш с чушки
Яхния от чушки
Чушки по Панагюрски
Панирани пълнени чушки
Чушки по китайски
Пълнени чушки с пиле
Пълнени чушки с кайма и ориз
Чушки бюрек
Пълнени чушки с ориз
Печени чушки със сирен
Печени чушки с доматен сос
Пълнени чушки с извара на фурна
Пълнени чушки с месо
Пълнени чушки с извара на фурна
Продукти:
1 кг чушки
500 г извара или сирене
2 бр. яйца
150 мл олио
черен пипер
брашно за поръсване на чушките
сол
сирене по желание
Приготвяне:
Почистените и измити чушки се пълнят със смес от изварата и сиренето, яйцата, черния пипер и солта - ако е необходимa, в отвора се поръсват с малко брашно за да не излиза плънката при печенето. Поставят се в намазнена тава, отгоре се поливат с олио и се пекат. Като се зачервят след 15-20 минути се обръщат за да се зачервят и от другата страна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари