23 Юли 2012
292637
Миш-маш с чушки
Яхния от чушки
Чушки по Панагюрски
Панирани пълнени чушки
Чушки по китайски
Пълнени чушки с пиле
Пълнени чушки с кайма и ориз
Чушки бюрек
Пълнени чушки с ориз
Печени чушки със сирен
Печени чушки с доматен сос
Пълнени чушки с извара на фурна
Пълнени чушки с месо
Пълнени чушки с ориз
Продукти:
10-12 бр. чушки
2 глави лук
1 ч.ч. ориз
5-6 бр. домати
1/2 ч.ч. олио
черен пипер
магданоз
сол
Приготвяне:
Лукът се нарязва на ситно и се задушава заедно с изчистения ориз в половината от мазнината. Прибавят се меката част на доматите, нарязани на ситно, сол и черен пипер на вкус. Чушките се почистват от дръжките и семето, посоляват се отвътре и се напълват до 2/3 с оризовата смес. Отгоре се поставя по 1 парченце домат. Чушките се нареждат в тавичка и се заливат с останалата част от доматите, нарязани на ситно и смесени с останалата мазнина. Доливат се 2 ч.ч. гореща вода и ястието се пече в умерена фурна. Поднася се, поръсено със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари