Рецепти за пълнено пиле

вход през zajenata.bg
83993

Пълнено пиле с кайма

 продукти:
1 глава лук
3-4 с.л. олио
1 бр. морков
200 г гъби
1/3 ч.ч. ориз
250 г кайма
по 1 ч.л. сушена чубрица и червен пипер
черен пипер, сол
1 бр. пиле
1/2 глава кисела зелка


 приготвяне:
В нагорещено олио се запържват нарязаните на ситни кубчета кромид и морков. Добавят се гъбите, оризът, каймата и подправките. Оставят се да се позапържат и се сипва 1 ч.ч. вода. Вари се докато ориза е почти готов. Пилето се посолява отвътре и се пълни с плънката. Отворът се забожда с клечка за зъби. В голяма тава се слага нарязаното на ситно кисело зеле, объркано с червеният пипер и ако е останало плънка. Отгоре се поставя напълненото пиле и се намазва с олиото предварително разбъркано с червен пипер. Покрива се с фолио и се пече около 1 час. Фолиото се сваля и печенето продължава до златисто.

 

1 2 3 4 5 6
7
8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft