Кисело зеле рецепти

вход през zajenata.bg
269012

Пържоли с кисело зеле

1 кг свински пържоли или по-тлъсто месо от плешката, 1 голяма зелка, 5-6 лъжици мас, 2-3 сухи пиперки, черен пипер.

В емайлирана тавичка сложете половината от едро нарязаното зеле, наредете пържолите (месото от плешка нарежете на малки хапки), покрийте с останалото зеле. Залейте с мазнината и 1 чаша зелев сок. Пкрийте тавичката с алуминиево фолио и го притиснете плътно по ръбовете. Печете 30 мин в силна фурна и около 90 - в умерена. Свалете фолиото, разбъркайте и запечете още малко, докато остане само на мазнина. Пет минути преди да извадите ястието от фурната, поръсете с черния пипер и нарязаните сухи пиперки. Ястието може да се приготви с месо от пиле, пуйка, кокошка (трябва да е полусварена).

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft