Кисело зеле с ориз
Кисело зеле с пилешко
Кисело зеле със сланина салата
Кисело зеле с кайма
Свинско с кисело зеле
Салата с кисело зеле
Супа с кисело зеле
Шаран с кисело зеле
Рулади с кисело зеле
Пържоли с кисело зеле
Сарми с кисело зеле
Кисело зеле с ориз
1 средна кисела зелка
1 ч. ч. ориз
1 глава лук
1 морков
1 ч. л. джоджен
1 с. л. червен пипер
2 -3 с. л. олио
Зелето се нарязва на ивици и ако е необходимо да се обезсоли, се изплаква с вода. Поставя се в дълбока тенджера, добавят се оризът и джодженът. Налива се вода, която да стигне нивото на зелето, без да покрива ориза.
Щом кипне, къкри на тих огън около 15-20 минути.
В тиган се налива олиото и нарязаният наситно лук се запържва за 3-4 минути. Поръсва се с червения пипер, веднага се налива една кафена чашка гореща вода и запръжката се изсипва при зелето. Задушава се още 10-15 минути, без да се разбърква. Разбърква се преди сервиране.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари