Разнообразни гювечета
500 г пилешко филе
1/2 глава лук
2 бр. сварени картофи
3 бр. гъби
100 г шпеков салам
100 г кашкавал
100 г сирене
100 мл пилешки бульон
щипка Вълшебен вкус пиле
4 бр. яйца
4 с.л. доматено пюре
ПРИГОТВЯНЕ:
Нарежете месото на не много дребни кубчета. Нарежете лука на дребно, гъбите също. Настържете кашкавала на ситно ренде. Нарежете картофите на дребни кубчета. Разделете бульона по равно в гювечетата. Най-отдолу поставете месото. Върху него разпределете по равно картофите. После лука и гъбите. След това поръсете с вълшебния вкус. Нарежете шпековия салам на дребни кубчета и го добавете. След него кашкавала и сиренето. Най-отгоре доматеното пюре и разбъркайте. Захлупете с капаците и сложете да се пече в предварително загрята фурна. След 20-тина минути чукнете по едно яйце отгоре и отново запечете до готовност на яйцето.
* Рецептата е за 4 бр. гювечета.