Лесни рецепти за гювечета

вход през zajenata.bg
373021

Разнообразни гювечета

ПРОДУКТИ

500 г пилешко филе
1/2 глава лук
2 бр. сварени картофи
3 бр. гъби
100 г шпеков салам
 100 г кашкавал
 100 г сирене
100 мл пилешки бульон
щипка Вълшебен вкус пиле
 4 бр. яйца
 4 с.л. доматено пюре

ПРИГОТВЯНЕ:
Нарежете месото на не много дребни кубчета. Нарежете лука на дребно, гъбите също. Настържете кашкавала на ситно ренде. Нарежете картофите на дребни кубчета. Разделете бульона по равно в гювечетата. Най-отдолу поставете месото. Върху него разпределете по равно картофите. После лука и гъбите. След това поръсете с вълшебния вкус. Нарежете шпековия салам на дребни кубчета и го добавете. След него кашкавала и сиренето. Най-отгоре доматеното пюре и разбъркайте. Захлупете с капаците и сложете да се пече в предварително загрята фурна. След 20-тина минути чукнете по едно яйце отгоре и отново запечете до готовност на яйцето.

* Рецептата е за 4 бр. гювечета.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft