12 Август 2017
373021
Гювечета с картофи рецепта
Гювечета с пиле
Гювечета с колбаси
Кебап в гювечета
Разнообразни гювечета
Селски гюведжета с колбас и сирене
Арабски гювечета
Гювечета със свинско месо и зеленчуци
Селски гюведжета с колбас и сирене
100 г колбас
2 бр. яйца
100 г сирене
50 г кашкавал
1 бр. домат
50 г свинско филе или бекон
чубрица, сол
20 г масло
ПРИГОТВЯНЕ:
Дъното на каленото гювече се намазнява добре с маслото. Доматът се нарязва на полумесеци и се слага като основа. Останалите продукти се нарязват на тънко и се редят, като се редуват до изчерпване на продуктите. От горе се завършва с кашкавал и върху него се чукват двете яйца. Поръсва се с чубрица и се посолява. Пече се за 30 минути на 170С градуса. При сервиране може да се добави една люта чушка за подсилване на апетита.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари