Лесни рецепти за гювечета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Селски гюведжета с колбас и сирене
373021

Селски гюведжета с колбас и сирене


ПРОДУКТИ:

 100 г колбас
2 бр. яйца
 100 г сирене
50 г кашкавал
 1 бр. домат
50 г свинско филе или бекон
 чубрица, сол
20 г масло

 ПРИГОТВЯНЕ:
Дъното на каленото гювече се намазнява добре с маслото. Доматът се нарязва на полумесеци и се слага като основа. Останалите продукти се нарязват на тънко и се редят, като се редуват до изчерпване на продуктите. От горе се завършва с кашкавал и върху него се чукват двете яйца. Поръсва се с чубрица и се посолява. Пече се за 30 минути на 170С градуса. При сервиране може да се добави една люта чушка за подсилване на апетита.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft