Преди да запържите черния дроб, е добре да го посолите
Как да разберете дали черния дроб е пресен
Телешкият черен дроб е най-нежният
Говеждият черен дроб
Свинският черен дроб е тъмнокафяв
Свинският черен дроб е тъмнокафяв
Свинският черен дроб е тъмнокафяв или червено-кафяв на цвят и има ярко изразен специфичен вкус. Има зърниста пореста структура. Черният дроб от агне има приятен нежен вкус и крехка структура. Той е най-вкусен, когато се изпържи на слаб огън в масло.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари