Преди да запържите черния дроб, е добре да го посолите
Как да разберете дали черния дроб е пресен
Телешкият черен дроб е най-нежният
Говеждият черен дроб
Свинският черен дроб е тъмнокафяв
Телешкият черен дроб е най-нежният
Телешкият черен дроб е най-нежният. Той е светлокафяв с червеникави нюанси и има пореста структура. Телешкият черен дроб може да се пържи, да се пече на грил и да се задуши.
Той се соли след задушаване, в противен случай ще бъде множо жилав. По същата причина не трябва да се обработва термично прекалено дълго. Малките парченца черен дроб е добре да се използват за приготвяне на пастет.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари