Как се готви черен дроб

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Преди да запържите черния дроб, е добре да го посолите
99769

Преди да запържите черния дроб, е добре да го посолите

Преди да запържите черния дроб, е добре да го посолите и да овкусите с желаните от вас подправки. По време на пърженето на силен огън порите на клетките на черния дроб се затварят, така ве по време на пържене солта и подправките не могат да проникнат в него.

1
2 3 4 5
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft