Свинско с картофи рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с и картофи и зелен боб
98192

Свинско с и картофи и зелен боб

свинско месо - 500 г без кост

картофи - 1 кг
зелен фасул - 400 г
лук - 1 глава
чесън - 4 скилидки
моркови - 1 брой
пащърнак - 1 брой
целина - 1 неголяма глава
олио - 4 с.л.
магданоз - 1/2 връзка
сол
черен пипер
червен пипер - 1/2 ч.л.

Нарежете свинското на парчета и го запържете за кратко в сгорещеното олио. След това в тенджера под налягане се прехвърля месото заедно с нарязаните картофи, морков, целина, пащърнак, зелен боб, лук и чесън.

Долейте вода до покриване на продуктите, посолете и сложете да се вари със затворен капак за 15 минути.

Оставете да се охлади, махнете капака и прибавете олиото на запърженото месо, черния пипер, червения пипер и сложете на котлона отново да заври. Поднесете свинското с картофи със ситно нарязан магданоз. 

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft