Свинско с картофи рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Запечено свинско с картофи
98189

Запечено свинско с картофи

свинско месо - 500 - 600 г

картофи - 1 кг
олио - 1/2 ч.ч.
масло - 1/2 с.л.
черен пипер - смлян, на вкус
червен пипер - на вкус
къри - 1 ч.л.
сол
вино - 1/2 ч.ч. бяло

Нарежете свинското на късове и го сложете да се запържи равномерно в олиото. Обелете, нарежете картофите и ги изплакнете под вода. В тава смесете свинското месо и картофите, овкусете със всички подправки, долейте виното и разбъркайте.

Долейте гореща вода, колкото да покрие на половина картофите. Разпределете кубчета масло. Сложете свинското с картофи да се пече за около 40 минути в предварително загряна умерена фурна, като на няколко пъти леко разбърквате. 

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft