11 Февруари 2013
98189
Лесна гозба със свинско и картофи
Свинско с картофи в гювеч
Свинско с картофи на фурна
Свинско с и картофи и зелен боб
Запечено свинско с картофи
Свинско с картофи и гъби
Картофи със свинско
Картофи и свинско с грах на фурна
Запечено свинско с картофи
свинско месо - 500 - 600 г
картофи - 1 кг
олио - 1/2 ч.ч.
масло - 1/2 с.л.
черен пипер - смлян, на вкус
червен пипер - на вкус
къри - 1 ч.л.
сол
вино - 1/2 ч.ч. бяло
Нарежете свинското на късове и го сложете да се запържи равномерно в олиото. Обелете, нарежете картофите и ги изплакнете под вода. В тава смесете свинското месо и картофите, овкусете със всички подправки, долейте виното и разбъркайте.
Долейте гореща вода, колкото да покрие на половина картофите. Разпределете кубчета масло. Сложете свинското с картофи да се пече за около 40 минути в предварително загряна умерена фурна, като на няколко пъти леко разбърквате.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари