2 Октомври 2013
36203
Телешкото трябва задължително да се маринова
Когато започнете да печете телешкото
Пържите ли телешко
сервирането на току-що сготвеното телешко месо
Телешки ребърца запечени
телешки пържоли
Телешко филе
сервирането на току-що сготвеното телешко месо
При сервирането на току-що сготвеното телешко месо, докато е още топло, сложете под и върху него по филийка масло, а след това и няколко капки лимон. Така ще стане още по-сочно. Картофената гарнитура е класика за телешко – имайте го предвид. Червеното вино също е добър партньор. Остава ви да се насладите на вкуса.
Телешко рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари