6 Април 2012
384871
За да сте сигурни, че ще получите пухкав козунак
Каква мая да ползваме
Омесеното тесто с мая не се пече веднага
След първото втасване тестото се премесва още веднъж
След като тестото втаса повторно
След първото втасване тестото се премесва още веднъж
След първото втасване тестото се премесва още веднъж върху леко набрашнен плот, оформя се по рецептата (козунакът се сплита, навиват се кифлички и др.), поставя се в съда за печене, покрит с влажна кърпа или намаслено фолио и се оставя отново на топло място, докато пак увеличи обема си.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари