Съвети за вкусен домашен козунак

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
След първото втасване тестото се премесва още веднъж
384871

След първото втасване тестото се премесва още веднъж

След първото втасване тестото се премесва още веднъж върху леко набрашнен плот, оформя се по рецептата (козунакът се сплита, навиват се кифлички и др.), поставя се в съда за печене, покрит с влажна кърпа или намаслено фолио и се оставя отново на топло място, докато пак увеличи обема си.

1 2 3
4
5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft