6 Април 2012
384988
За да сте сигурни, че ще получите пухкав козунак
Каква мая да ползваме
Омесеното тесто с мая не се пече веднага
След първото втасване тестото се премесва още веднъж
След като тестото втаса повторно
Омесеното тесто с мая не се пече веднага
Омесеното тесто с мая не се пече веднага, а се оставя да втаса на два етапа. Първото втасване е след като всички продукти се омесят до гладкост, тестото се покрива с навлажнена кърпа или намаслено фолио и се оставя да престои на топло (в близост до отопление, готварска фурна или добре „завито”), докато видимо увеличи обема си.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари