29 Ноември 2011
113403
Вземете пресни яйца, намажете ги с мас, за да се запушат порите им
Намажете яйцата с белтък
Наредете яйцата в сандъче и ги посипете с дървена пепел
Сложете яйцата в мрежа за пазар
Яйцата се варят като се залеят със студена вода
Яйца на очи добиват много добър вкус
Когато варите пресни, но пукнати яйца
За да станат бърканите яйца шупливи
Разбитият белтък, когато не може да се сгъсти
За да се избегне пукването на яйцата
Как жълтъкът трябва да се запази за няколко дни
За да се отдели белтъкът лесно, без да се разкъса жълтъка
Избягвайте да биете белтъци, както и жълтъци, в алуминиев съд
При разбиване в емайлиран съд
Как да стъстим майонезата
Как се рзмразяват замръзнали яйца
Сложете яйцата в мрежа за пазар
Сложете яйцата в мрежа за пазар , потопете ги във вряща вода, извадете ги веднага и ги потопете в съд със студена вода. От врящата вода белтъкът, който е до черупката, се пресича и запушва порите й. Въздухът не може да проникне до вътрешността на яйцето и да предизвика развала. След като изсъхнат, яйцата се нареждат в кутии и се държат на хладно място, проверяват се от време на време, а кутиите се обръщат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари