21 Март 2012
108161
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Спаначена супа
През пролетта една от най-популярните супи е спаначената. За приготвянето й са необходими 500 грама спанак, 1 чаша ориз, 1 глава лук, 1 яйце, половин кофичка кисело мляко, сол на вкус.
Спанакът се изчиства от дръжките и от повехналите части, измива се и се попарва, след което се нарязва на ситно. Запържва се до прозрачно лукът и се смесва със спанака. Поръсва се със сол на вкус и се добавят 5 чаши вряла вода.
След като поври около три-четири минути, се добавя оризът и когато той стане мек, супата се застройва с киселото мляко и яйцето. След това супата веднага се сваля от котлона, за да не се пресече яйцето.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари