21 Март 2012
108157
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Супа от коприва или спанак
500 г коприва или спанак
1-2 бр. моркови
1 глава лук
1 бр. жълтък
200 г кисело мляко
фиде
2 с.л. ориз
джоджен
В малко мазнина се задушават лука и моркова. Добавя се измитата коприва (измития и нарязан спанак) и се обърква хубаво с моркова и лука. След това се налива топла вода, като количеството зависи от желаната гъстота на супата. След като копривата поври 15-20 минути се добавя ориза и малко преди да е готов се добавя фидето. Супата се овкусява със сол и се добавя джоджен на вкус. След като е готово и фидето супата се застройва със застройка, приготвена от жълтъка, разбит с киселото мляко.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари