Рецепти за пролетни супи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Супа от коприва или спанак
108157

Супа от коприва или спанак

500 г коприва или спанак
1-2 бр. моркови
1 глава лук
1 бр. жълтък
200 г кисело мляко
фиде
2 с.л. ориз
джоджен

В малко мазнина се задушават лука и моркова. Добавя се измитата коприва (измития и нарязан спанак) и се обърква хубаво с моркова и лука. След това се налива топла вода, като количеството зависи от желаната гъстота на супата. След като копривата поври 15-20 минути се добавя ориза и малко преди да е готов се добавя фидето. Супата се овкусява със сол и се добавя джоджен на вкус. След като е готово и фидето супата се застройва със застройка, приготвена от жълтъка, разбит с киселото мляко.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft