21 Март 2012
108157
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Супа от коприва
Актуална през пролетния сезон е и супата от коприва. Необходими са 200 грама коприва, 1 супена лъжица брашно, 3 супени лъжици зехтин или олио, настъргано сирене на вкус. Копривата се попарва, нарязва се и след това се слага да се вари около 10 минути в половин литър вода. Добавя се запърженото в олиото брашно и се долива с още две чаши вода. Вари се пет минути и при сервиране се допълва със сирене по вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари