21 Март 2012
108174
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Супа от спанак и варени яйца
500 г спанак
1-2 с.л. брашно
3-4 с.л. олио
1 ч.ч. прясно мляко
4-5 бр. яйца
Спанака се измива, нарязва и се вари в 2-2.5 л вода за около 20-30 минути. Към сварения спанак се добавя прясното мляко. Отделно в олиото се запържват лука и брашното и се прибавят към супата. Вари се за около 10 минути. В готовата супа се прибавят нарязаните на кубчета твърдо сварени яйца.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари