21 Март 2012
108199
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Супа с коприва и лапад
2 шепи прясна коприва
4-5 листа лапад (спанак, киселец)
50 мл олио
3 стръка пресен лук
2 бр. големи картофи
1 ч.л. червен пипер
сол
1 бр. яйце
200 г кисело мляко
1 с.л. брашно
по 3 стръка магданоз и целина
В мазнината и малко вода се задушават добре измитите и нарязани на ситно зелениши и лук. Добавят се картофите, нарязани на дребни кубчета. Долива се гореща вода. Прибавят се червения пипер и солта. При необходимост се долива още вода и се оставя да къкри до готовност на картофите. Добавят се ситно нарязаните магданоз и целина. Отделно се прави застройка от разбитото яйце, киселото мляко, брашното и малко вода. Застройката се прибавя към супата и се оставя да кипне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари