23 Януари 2013
34214
Червеният пипер не бива да се пържи в мазнина
Розов пипер
Зелен пипер
Черен пипер
Бял пипер
Съвети при готвене с бял пипер
Съвети при готвене с бял пипер
Съвети при готвене - добавяйте бял пипер към светли ястия, а черен пипер към тъмни. Когато е на зърна, черният пипер се добавя още в началото на готвене. Когато използвате смлян черен пипер, го добавете след като гозбата е готово.
С малко повече постоянство, магазините за деликатеси могат да се намерят зелени и бели пиперени зърна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари