23 Януари 2013
34207
Червеният пипер не бива да се пържи в мазнина
Розов пипер
Зелен пипер
Черен пипер
Бял пипер
Съвети при готвене с бял пипер
Бял пипер
Белият пипер е напълно узрял плод, който е накиснат за около една седмица преди кожата да бъде премахната. След това зърната се оставят на слънце да се сушат и придобиват жълто-бял цвят. Тъй като този пипер е по-мек и слаб вкус от останалите, той се използва при овкусяване на салати, ароматни ястия със сирене, бели сосове и риба. Има готвачи, които никога не развалят цвета на ястията си с черен пипер, а го заместват с бял. Във Франция най-често използват смес от черни и бели зърна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари