23 Януари 2013
34207
Червеният пипер не бива да се пържи в мазнина
Розов пипер
Зелен пипер
Черен пипер
Бял пипер
Съвети при готвене с бял пипер
Розов пипер
Той всъщност не е вид пипер, а сушените плодове на един вид американски ясен. Заради необичайния си цвят тези червеникави "пиперчета" са любима украса в изисканата кухня. Употребяват се много често за поръсване на рибни ястия. Често ги слагат в смеските от зърнести подправки, които вече се продават и в нашите деликатесни магазини
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари