Как да готвим правилно телешко месо

вход през zajenata.bg
158219

Телешки рулца рецепта

Необходими продукти: парче телешки шол, бекон, кисела краставичка, пипер, кашкавал соев сос, бяло вино, черен пипер; за гарнитурата – картофено пюре

Начин на приготвяне: първо трябва да нарежете телешкото месо на филии . Внимателно разчуквате месото и го поставяте в съд, като го заливате със соев сос, вино, поръсвате го с черен пипер. Всички парчета престояват в тази марината за 10 часа.

После ги отцеждате и във всяка от пържолките слагате парче бекон, резен чушка (най-добре печена), резен краставица, малко кашкавал. Завивате пържолата и внимателно я овързвате с конец, за да се стегне, но внимавайте да не прережете месото. Запържвате в сгорещен тиган с мазнина.

Трябва да изпържите рулцата от всички страни. Сервирате в чиния заедно с картофеното пюре. Ако желаете, може след като рулцата са готови, да запържите до кафяво лучени кръгчета и да ги добавите към гарнитурата.

1 2 3 4 5 6 7
8
Телешко рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft