2 Октомври 2013
36195

Телешкото трябва задължително да се маринова
Когато започнете да печете телешкото
Пържите ли телешко
сервирането на току-що сготвеното телешко месо
Телешки ребърца запечени
телешки пържоли
Телешко филе
Телешкото трябва задължително да се маринова
Телешкото трябва задължително да се маринова. Този закон е особена важност за цялостното му поведение, когато се настани на трапезата ви. Мнозина професионални готвачи препоръчват маринатата да е от прясно мляко. Звучи странно, но и голям брой лаици, които са опитали този метод, споделят, че месото наистина става по-сочно. От вас не се иска нищо повече от това да приберете пържолите в найлонов плик, да ги начукате, а след това да ги потопите в прясно мляко за минимум 12 часа. Дръжте съда в хладилника, за да не рискувате млякото да се пресече и да развали и телешкото ви.
Телешко рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари