8 Февруари 2012
252779
Пилешки дробчета с доматен сос
Телешко с ориз на фурна
Супа от целина с картофи
Салата за всеки сезон
Сандвич с яйце и сирене
Витаминозна салата
Тиквички със сирене
Кашкавалена крем супа
Бадемов кейк с карамел
Зелева салата с ананас и сметана
Сливов кейк
Салата с авокадо
Телешко с ориз на фурна
Необходими продукти
1.3 кг телешко месо
2 ч.ч. ориз
1 бр. морков
2 бр. чушки
2 глави лук
вегета
черен пипер
чубрица
1/2 ч.ч. олио
Начин на приготвяне
Телешкото месо се сварява в тенджера под налягане до готовност, накъсва се на големи парчета и се слагат в тавичка. В тиган се запържват нарязания лук, морков и чушки и се прибавя измития ориз, запържва се до златисто и се прибавят към месото, наливат се 6 ч.ч. бульон от тенджерката, в което е вряло месото, подправя се с подправките и се запича в фурната на около 220 С
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари