25 Март 2012
630817
Лучена яхния с колбаси
Карначета с пълнени чушки със сирене на фурна
Наденица, бекон и яйца
Наденица с картофи и мляко
Тънка наденица с картофи на фурна
Бързо ястие в гювеч
Наденица с яйца на фурна
Кренвирши със сирене на фурна
Руло от яйца с колбас
Кюфтета от картофи и кренвирши
Тънка наденица с картофи на фурна
1 кг тънка наденица
500 г картофи
2 глави лук
1 бр. морков
2 бр. домати
2 ч.л. червен пипер
щипка чубрица
сол
1 с.л. брашно, размито с вода
В тенджера се задушават нарязаните на едро лук и морков. След като омекнат се добавят нарязаните на едри кубчета картофи, настъргания домат и подправките. Долива се чаша вода и се задушават за около 5-10 минути. Изсипват в тава и се нареждат парчета наденица, нарязана на парчета и извита във формата на подкова, като краищата й се забождат с клечка за зъби. Долива се още малко вода, прибавя се брашното и се поръсва с 4-5 с.л. олио. Запича се във фурна до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари