18 Ноември 2012
425632
Пълнозърнест хляб с мед и канела в хлебопекарна
Пълнозърнест хляб в хлебопекарна
Бял хляб в хлебопекарна
Лесна рецепта за хляб в хлебопекарна
Обикновен хляб в хлебопекарна
Царевичен хляб със сметана в хлебопекарна
Хляб с моркови в машина за хляб
Пухкав домашен хляб
Царевичен хляб със сметана в хлебопекарна
1 яйце 1/3 ч.ч. вода 3/4 ч.ч. заквасена сметана 3 с.л. масло 1 1/2 с.л. захар 3/4 ч.л. сол 7/8 ч.ч. царевично брашно 2 1/4 ч.ч. брашно (универсално или за хляб или бяло) 2 1/4 ч.л. активна суха мая Всички продукти се поставят в машината според поредността, посочена от производителя. След това се избира програма за бял или обикновен хляб и средно препечена коричка (ако има тази опция)
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари