21 Март 2012
108170
Чорба от картофи и коприва
Чорба от коприва
Копривена супа със сирене
Супа от спанак и варени яйца
Супа с коприва и лапад
Спаначена крем-супа
Супа от коприва или спанак
Спаначена супа
Супа от коприва
Агнешката супа е подходяща за пролетта
Чорба от картофи и коприва
4-5 бр. (400 г) картофи
2 шепи (300 г) коприва
1 глава (50 г) лук
6 с.л. (60 мл) растително масло
сол
чесън
оцет или кисело мляко
Във вряща подсолена вода се поставят обелените и нарязани на кубчета картофи. Като заврат картофите, се прибавя измитата и нарязана на ситно коприва. Когато омекнат картофите, се прибавят лукът, нарязан на ситно, и мазнината. Чорбата ври още няколко минути. Подправя се със счукания чесън и оцет или кисело мляко и се поднася.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари