За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Сосовете в зависимост от температурата, с която се поднасят
Как се приготвят топлите сосове
Чрез разтваряне на предварително запечено брашно
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Как се приготвят студените сосове
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
Чрез запържване на брашно в затоплена ( а не пържена) мазнина. Има три основни начина на приготвяне. В единия брашното се прибавя в мазнината като се разбърква 2 – 3 мин., почти без да промени цвета си - този сос е подходящ за светли запръжки. Вторият начин е добавяне на брашното в мазнината и разбъркване до получаването на златисто оцветяване. Третият вариант, подходящ за тъмни запръжки, е запържване на брашното до придобиване на червеникав оттенък.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари