Как се приготвят вкусни сосове

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина
32056

Чрез запържване на брашно в затоплена а не пържена мазнина

Чрез запържване на брашно в затоплена ( а не пържена) мазнина. Има три основни начина на приготвяне. В единия брашното се прибавя в мазнината като се разбърква 2 – 3 мин., почти без да промени цвета си - този сос е подходящ за светли запръжки. Вторият начин е добавяне на брашното в мазнината и разбъркване до получаването на златисто оцветяване. Третият вариант, подходящ за тъмни запръжки, е запържване на брашното до придобиване на червеникав оттенък.

1
2
3 4 5
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft