23 Юли 2012
292653
Миш-маш с чушки
Яхния от чушки
Чушки по Панагюрски
Панирани пълнени чушки
Чушки по китайски
Пълнени чушки с пиле
Пълнени чушки с кайма и ориз
Чушки бюрек
Пълнени чушки с ориз
Печени чушки със сирен
Печени чушки с доматен сос
Пълнени чушки с извара на фурна
Пълнени чушки с месо
Чушки по Панагюрски
Продукти:
8 бр. печени и обелени червени чушки
4 с.л. зехтин
2 с.л. брашно
200 мл кисело мляко
сол
1/4 връзка магданоз
1/4 ч.л. черен пипер
Начин на приготвяне:
Чушките се нарязват на ивички по ширина. Поставят се да се запържат в силно сгорещения зехтин, след малко се добавя и брашното. След като се запържи до златисто се слага и киселото мляко. Ястието се посолява и задушава още 5-8 минути, след което се отстранява от огъня. Поднася се поръсено с нарязания на ситно магданоз и черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари