Вкусни рецепти с чушки

вход през zajenata.bg
292653

Чушки по Панагюрски

Продукти:
8 бр. печени и обелени червени чушки
4 с.л. зехтин
2 с.л. брашно
200 мл кисело мляко
сол
1/4 връзка магданоз
1/4 ч.л. черен пипер


Начин на приготвяне:
Чушките се нарязват на ивички по ширина. Поставят се да се запържат в силно сгорещения зехтин, след малко се добавя и брашното. След като се запържи до златисто се слага и киселото мляко. Ястието се посолява и задушава още 5-8 минути, след което се отстранява от огъня. Поднася се поръсено с нарязания на ситно магданоз и черен пипер.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft