23 Юли 2012
292681
Миш-маш с чушки
Яхния от чушки
Чушки по Панагюрски
Панирани пълнени чушки
Чушки по китайски
Пълнени чушки с пиле
Пълнени чушки с кайма и ориз
Чушки бюрек
Пълнени чушки с ориз
Печени чушки със сирен
Печени чушки с доматен сос
Пълнени чушки с извара на фурна
Пълнени чушки с месо
Яхния от чушки
Продукти:
5-6 бр. печени чушки
2 глави лук
1 бр. морков
1 бр. голям домат
сирене
2 ч.л. червен пипер
сол
щипка чубрица
пресни магданоз и целина
2 с.л. брашно
Приготвяне:
Лукът, нарязан на полумесеци и морковът - на дребно, се задушават до омекване с 2-3 с.л. мазнина, червения пипер и малко вода. Добавя се настъргания домат, подправките и се посолява. След около 15-20 минути се долива приблизително 1 л вода, оставя се да поври и след това се добавя размитото с малко вода брашно. Слагат се и обелените печени чушки и ястието се отнема от огъня. При сервиране върху всяка порция се натрошава сирене.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари