Ананасът и кивито не стават за желиране
Когато готвите ориз
Мазната риба изобщо не върви с вино
Как да си направите италиански сушени домати
Ананасът и кивито не стават за желиране
Ананасът и кивито не стават за желиране. Те съдържат вещества, които пречат на желатина да се сгъсти. Има шанс да хапнете желиран ананас или киви, но ще трябва да чакате тройно по-дълго време.
Ако готвите по западни рецепти, запомнете, че една унция се равнява на около 28 грама от продукта. Когато добавяте вино към месото, трябва да знаете, че бяло вино отива на бяло месо.
Употребявайте го с пиле, пуйка, риба, деликатесни морски дарове, прасенца-сукалчета. Червеното вино добре се съчетава с червено месо , както и с тъмно месо – телешко, агнешко, свинско, дивеч, заешко и патешко.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари