Малки и полезни хитринки от кухнята

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ананасът и кивито не стават за желиране
44082

Ананасът и кивито не стават за желиране

Ананасът и кивито не стават за желиране. Те съдържат вещества, които пречат на желатина да се сгъсти. Има шанс да хапнете желиран ананас или киви, но ще трябва да чакате тройно по-дълго време.

Ако готвите по западни рецепти, запомнете, че една унция се равнява на около 28 грама от продукта. Когато добавяте вино към месото, трябва да знаете, че бяло вино отива на бяло месо.

Употребявайте го с пиле, пуйка, риба, деликатесни морски дарове, прасенца-сукалчета. Червеното вино добре се съчетава с червено месо , както и с тъмно месо – телешко, агнешко, свинско, дивеч, заешко и патешко.

1 2 3
4
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft