22 Май 2013
319526
Бисквитена торта с мляко
Бисквитена торта с нишесте
Двуцветна бисквитена торта
Бисквитена торта с орехи
Бисквитена торта с домяшен крем
Бисквитена торта с кисело мляко
Бисквитена торта с баварски крем
Бисквитена торта с крем маскарпоне
Бисквитено торта с шоколад, сметана и плодове
Бисквитена торта с баварски крем
250 г бисквити
600 мл. прясно мляко
2 опак. ванилов пудинг
6 жълтъка
2 ч.ч. сметана
50 г захар
Първо се приготвя кремът. За целта пудингът се сварява с прясното мляко и захарта. Щом се охлади, към него се добавят жълтъците и сметаната и пак се разбива.
Бисквитите се потапят в сгорещено мляко за няколко секунди, подреждат се на дъното на правоъгълна тава и се заливат с част от крема. След това следва отново ред бисквити и ред крем и така до изчерпване на количествата. Бисквитената торта се завършва с крем и се поръсва обилно със смлени бисквити.
Декорира се с шоколадови капки (готов продукт) и се оставя в хладилник за няколко часа да стегне.
Торти и сладкиши
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари