Лесни бисквитени торти рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта с баварски крем
319526

Бисквитена торта с баварски крем

250 г бисквити
600 мл. прясно мляко
2 опак. ванилов пудинг
6 жълтъка
2 ч.ч. сметана
50 г захар

Първо се приготвя кремът. За целта пудингът се сварява с прясното мляко и захарта. Щом се охлади, към него се добавят жълтъците и сметаната и пак се разбива.
Бисквитите се потапят в сгорещено мляко за няколко секунди, подреждат се на дъното на правоъгълна тава и се заливат с част от крема. След това следва отново ред бисквити и ред крем и така до изчерпване на количествата. Бисквитената торта се завършва с крем и се поръсва обилно със смлени бисквити.
Декорира се с шоколадови капки (готов продукт) и се оставя в хладилник за няколко часа да стегне.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Торти и сладкиши
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft