Диетична оризова салата
Кашкавал с карфиол
Боб в гювечета
Пълнени домати
Сирене на скара
Салата със спанак и бекон
Пилешка салата
Пъстърва с бадеми
Боб в гювечета
Продукти за 4 порции:
3 ч. чаши зрял фасул
10-15 маслини
4 глави лук
3 домата
4 пиперки (люти)
2-3 с.л. олио (зехтин)
сол, червен пипер, магданоз, джоджен
Приготвяне:
Изчистеният и измит фасул се залива със студена вода и се вари на умерен огън, докато омекне.
Лукът се нарязва на ситно и се задушава в мазнината. Прибавят се половината домати, обелени и нарязани на ситно, и червеният пипер. Получената запръжка се прибавя към фасула, и щом заври се прибавят маслините, магданоза, джоджена и солта.
Ястието се обърква добре и се разпределя в 4 гювечета. Отгоре се подреждат по 2 резенчета домати и пиперка (по желание). Гювечетата се нареждат в предварително загрята фурна и се запичат при 200 градуса.
Вкусни рецепти
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари