Кулинарни тайни при приготвяне на боб

вход през zajenata.bg
213848

Боб с кисело зеле

500 г бял боб
3 глави лук
6 с.л. олио
1/2 кисела зелка
червен пипер
Бобът се сварява с две глави ситно нарязан лук и 3 с.л. олио. В друг съд се сварява ситно нарязаната зелка. Щом стане готова се прехвърля при сварения боб. Една глава ситно нарязан лук се запържва в 3 с.л. олио и малко червен пипер. Яденето се залива при запръжката и се разбърква. Ако има нужда се посолява. Оставя се да ври още десетина минути.
 

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft