12 Юли 2012
102443
Какво представлява форсаж на цикория
Как да избираме и съхраняваме цикория
Видове цикория
Интересни факти за цикорията
Отварата от цикория
Салата от цикория
Задушена цикория рецепта
Видове цикория
Белгийска цикория
дребна и по форма наподобява пура. Леко горчива, но с приятен вкус. Избирайте глави с жълти крайчета; тези със зелени крайчета са по-горчиви.
Къдрава цикория
хрупкава, леко горчива. Външните зелени листа са горчиви, използвайте по-бледите вътрешни.
Червена цикория “Радичио” (radicchio)
С неговото красиво оцветяване и леко горчив вкус, е чудесна в комбинация с други зеленчуци в салатите. Трайна за съхранение. Съществуват кръгли и продълговати разновидности.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари