12 Юли 2012
102430
Какво представлява форсаж на цикория
Как да избираме и съхраняваме цикория
Видове цикория
Интересни факти за цикорията
Отварата от цикория
Салата от цикория
Задушена цикория рецепта
Задушена цикория рецепта
3 глави цикория
3 с.л. олио
черен пипер и сол на вкус
Цикорията се почиства, отрязва се основата на корена, измива се и се нарязва на филийки с дебелина един пръст. Оставя се да постои малко във вода с 1 с.л. оцет и се отцежда. Запържва се до прозрачност с олио, залива се с малко вода и се задушава в тенджерка с капак да омекне.
Излишната вода се излива. Подпоравя се на вкус с черен пипер и сол и се поднаса като гарнитура.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари