Манов мед - еликсир на живота

вход през zajenata.bg
98834

Готвене с мед

Медът се добавя при приготвяне на глазури, за подслаждане на овесени каши, мюсли, коктейли, захаросване на плодове, добре познатите ни меденки. Употребява се и при приготвяне на месо – пилешко, свинско, говеждо. Прибавя малко мед към маринати, салати и др. Мановият мед се съчетава добре с ядки, сушени плодове, канела, масло, горчица, лимон, индийско орехче. Медът присъства в нашите празници и незабравими моменти. На Деня на християнското семейство питката се послажда с мед. Майката подтичвайки поднася медена пита по повод прохождането на рожбата й. А свекървата захранва младоженците с меден залък, за да е сладък живота им.

1
2 3 4
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft