19 Септември 2013
98834
Различният мед – био манов мед
Полезни свойства на мановия мед
Манов мед при здравословно хранене
Готвене с мед
Готвене с мед
Медът се добавя при приготвяне на глазури, за подслаждане на овесени каши, мюсли, коктейли, захаросване на плодове, добре познатите ни меденки. Употребява се и при приготвяне на месо – пилешко, свинско, говеждо. Прибавя малко мед към маринати, салати и др. Мановият мед се съчетава добре с ядки, сушени плодове, канела, масло, горчица, лимон, индийско орехче. Медът присъства в нашите празници и незабравими моменти. На Деня на християнското семейство питката се послажда с мед. Майката подтичвайки поднася медена пита по повод прохождането на рожбата й. А свекървата захранва младоженците с меден залък, за да е сладък живота им.
Здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари