Тиквички в буркани рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гриловани тиквички в буркани
272334

Гриловани тиквички в буркани

Съставки

  • тиквички - 4 бр.
  • соев сос - 1 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • ябълков оцет - 3 с.л.
  • риган
  • мащерка

Начин на приготвяне

Тиквичките се нарязват с ципата на 4 мм дебелина и се поставят в дълбок съд. 

Поръсват се със соев сос, зехтин, счукан чесън, ябълков оцет и пресен риган или мащерка. 

Престояват 2 часа, докато омекнат. Пекат се от двете страни в грил тиган или барбекю.

С останалия сос се поливат периодично по време на изваждането им и се задушават в дебел съд с капак.

Могат да се сервират веднага или да се стерилизират плътно наредени в буркан за 10 мин.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft