Лесни трикове за хранене и готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
За да предотвратим развалянето на хранителните продукти
24326

За да предотвратим развалянето на хранителните продукти

За да предотвратим развалянето на хранителните продукти, освен че трябва да ги консумираме навреме, е необходимо и да знаем основните правила за тяхното съхранение. Все пак има такива, които позволяват да ги оставим за по-дълго време в хладилника или кухненския шкаф. За продължително съхраняване са подходящи всички хранителни продукти с ниско водно съдържание, в които нямат възможност да се развиват микроорганизми. Това се отнася и за херметически затворените консерви, някои пушени храни, плодове и зеленчуци с твърда обвивка, като ябълки, дюли, картофи, целина и др. Подправки и сушени плодове можем да съхраняваме за дълго на сухо и проветриво място при температура от 15-20 ºC.
 

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft