Какво представляват каперсите

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
За запазването на специфичния вкус и аромат на каперсите
40582

За запазването на специфичния вкус и аромат на каперсите

За запазването на специфичния вкус и аромат добавяйте каперсите в края на готвенето. Ако ги слагате в супи, то в този случай не е нужно да ползвате повече сол. Преди употреба се препоръчва каперсите да бъдат измити или да се накиснат във вода, за да се отстрани излишната сол. Маринованите каперси могат да престоят в хладилника до 9 месеца. Осолените сухи каперси можем да съхраняваме на стайна температура половин година.

1
2
3 4 5 6
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft