Приложението на каперсите в кулинарията
За запазването на специфичния вкус и аромат на каперсите
Каперсите са богати на протеини, витамин C, фибри, йод...
Какви са лечебните свойства на каперсите
Запарката от кората на растението се прилага при неврози
При кои заболявания не се препоръчват каперсите
За запазването на специфичния вкус и аромат на каперсите
За запазването на специфичния вкус и аромат добавяйте каперсите в края на готвенето. Ако ги слагате в супи, то в този случай не е нужно да ползвате повече сол. Преди употреба се препоръчва каперсите да бъдат измити или да се накиснат във вода, за да се отстрани излишната сол. Маринованите каперси могат да престоят в хладилника до 9 месеца. Осолените сухи каперси можем да съхраняваме на стайна температура половин година.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари